Download de kleurplaat

"/>
stiksel-De Hollandse Helden op papier

De Hollandse Helden op papier

Tijdens de finish van de Volvo Ocean Race zijn zes van de zeven Hollandse Helden te vinden in de haven van Scheveningen en vanaf de kade te bewonderen. Twee Tall Ships zijn op vrijdagmiddag 29 juni open voor publiek.

Speciaal voor de jongste Tall Ship fans ligt er een mooie kleurplaat klaar bij het Tall Ship Info Point met daarop alle zeven Hollandse Helden.Download de kleurplaat

Daarnaast vinden bezoekers hier informatie over de mogelijkheid om mee te varen op één van de zeven schepen, over de finish van ‘The Tall Ships Races Harlingen’ van 3 t/m 6 augustus 2018 en over ‘Sail op Scheveningen’ van 20 t/m 23 juni 2019.

Het Tall Ship Info Point is gevestigd in één van de stands op deBoat Expo langs de lange kade van de Eerste Haven aan de Vissershavenweg.

INFORMATIEBIJEENKOMST MASTERSKIP WYLDE SWAN

Masterskip Wylde Swan heeft op 27 juni een informatiebijeenkomst voor leerlingen en ouders die geïnteresseerd zijn in de educatieve zeilreizen van Masterskip Wylde Swan. Aanmelden kan via: www.masterskip.com/inschrijven/ Daarnaast zijn er iedere dag oud-Masterskip leerlingen op de kade die graag vertellen over de Masterskip-reizen.

OPEN SCHIP OOSTERSCHELDE

De Oosterschelde is van donderdag 28 juni t/m zaterdag 30 juni in Scheveningen te vinden. Op vrijdagmiddag 29 juni is het schip open voor publiek.

OPEN SCHIP EENDRACHT

Zeilschip Eendracht komt donderdagavond 28 juni aan in Scheveningen met aan boord een bijzondere groep; een groep kinderen die langdurig ziek zijn, krijgt samen met hun families, de kans om het spektakel in Scheveningen vanaf de Eendracht van dichtbij mee te maken. Op vrijdagmiddag is het schip van 16.00 tot 18.00 uur open voor publiek. Zaterdag 30 juni is de laatste dag dat de Eendracht vanaf de kade te bewonderen is.

BARK EUROPA IN SEPTEMBER IN SCHEVENINGEN

De EUROPA is op dit moment met twee Haagse jongeren aan boord, bezig met de oceaanoversteek, met stops op de Azoren en in Stavanger. Vanaf Stavanger vaart ze mee met de Tall Ships Races naar Harlingen. De Europa is op 2 en 3 september in de haven van Scheveningen te vinden. Op 2 september is het schip te bezoeken. Meer informatie hierover volgt tegen die tijd op de website www.barkeuropa.com.

WELKE HELD IS WANNEER IN SCHEVENINGEN?

Clipper Stad Amsterdam

28 juni t/m 3 juli in Scheveningen

Gulden Leeuw

26 juni t/m 1 juli in Scheveningen

Wylde Swan

Informatiebijeenkomst Masterskip Wylde Swan op 27 juni.

Morgenster

In Scheveningen van vrijdagavond 29 juni tot maandagchtend 2 juli.

Bark EUROPA

2 en 3 september in Scheveningen

De Eendracht

Donderdagavond 28 t/m zaterdag 30 juni in Scheveningen

Oosterschelde

28 t/m 30 juni juni in Scheveningen

world

In samenwerking met de STAN (Sail Training Association Netherlands)